E. coli utbrott beror på förorenad avföring från djur med antibiotikaresistens

Forskare har funnit en trolig orsak till den dödliga stammen av E. coli som nu härjar i Tyskland och flera andra länder. Mikrobiologer från universitetskliniken Hamburg-Eppendorf hävdar att en preliminär analys pekar på att en möjlig orsak kan vara resistens mot antibiotika. Stammen får sitt fäste i inälvor hos djur samt hos oss människor. Antibiotikaresistens hos djuren kan förklara varför denna nya typ av E. coli stam har utvecklats , varför stammen kan spridas mycket snabbt och varför sjukdomen blir så pass allvarlig.

Konventionell media låtsas som vanligt att de inte har en aning om varifrån den nya stammen kommer, och istället för att lyssna till den forskning som finns, så viftar de bort den verkliga orsaken och lägger skulden på tyska gurkor. Att gurkorna har smittats är bara en del av detta, eftersom de från början har smittats från djur.

Nötkreatur, grisar och höns som föds upp i dåliga miljöer och smutsiga förhållanden, måste pumpas fulla med antibiotika för att uppfödaren ska förhindra smittspridning. Konstant dosering med antibiotika skapar en perfekt grogrund för dessa potenta bakterier i tarmarna på djuren. Att djuren äter genmanipulerad soja som kraftfoder gör inte saken bättre eftersom deras tarmar är gjorda för gräs, inte för soja. Det är bara att kolla på kornas koblajor, som inte längre formas som en koblaja ska. Istället sprutar avföringen ut ur kon, eftersom det stackars djuret har ett tarmsystem som har otroligt dålig tarmflora och en tarm som läcker skräp ut i systemet (LGS = Läckande tarm).  


När avföring från medicinerade djur läggs ut på fälten som gödning, ja då är det inte så konstigt att E. coli bakterier går över i våra grödor. Grödor som odlas med förorenad avföring från djur kommer alltid att skapa problematik, samtidigt som denna avföring också innehåller läkemedelsrester och läkemedelsmetaboliter från djurens avgiftning. Vi människor får alltså i oss E coli. bakterier och läkemedelsrester från dessa grödor. Har vi otur förekommer det även andra stammar av dåliga bakterier och även GMO-smitta.

Dessa grönsaker som odlats i E.coli-smittat gödselmedel skeppas vidare till stormarknader och äts sedan av människor som inte sköljer eller tvättar grödorna ordentligt. När de konsumerar grödorna sprids E.coli till inälvorna, som i sin tur saknar bra bakterier eftersom även vi människor äter massor med antibiotika som tar död på vår goda tarmflora. Det är alltså inte så konstigt alls att människor drabbas av E. coli-bakterierna och det är vitkigt att veta att det knappast är gurkornas fel. Detta är bara ett trick för att få människor att äta mindre grönsaker och frukt och att de istället ska äta ännu mera kött som är baserat på djur uppfödda på antibiotika och GMO-foder.

Läs mitt tidigare inlägg om hur du skyddar dig mot E coli-bakterier: blog.php?bid=2524&print=1

Mer om kost, hälsa och näring:

www.kostkoll.se
www.kemikalier.eu
www.gmo-guiden.se
www.rawfood-kost.se
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.vegetarisk.info
www.gravidkost.se